Ons team

Marcel Blok

Senior Softwareontwikkelaar

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de ICT. Ik ben gestart als ontwikkelaar, en al snel doorgegroeid naar technisch team lead. Later ben ik in diverse andere functies werkzaam geweest – van software architect tot business analist. Daarnaast ben ik ook vanaf 2003 bezig geweest met iteratief, en later vooral agile werken. Vanuit die achtergrond ben ik in 2014 aan het werk gegaan bij CHS als lead ontwikkelaar en scrum master.

 

In mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd met mijn gezin, en help ik vaak op de school van mijn zoontje. Daarnaast ben ik graag buiten bezig: wandelen, fietsen, kanoën, het maken van trektochten en geocaching. Daarnaast lees ik graag non-fictie, vooral op het gebied van natuur, wetenschap en IT. Ook ben ik actief op diverse forums binnen de agile en lean community. Als ik dan nog tijd over heb loop ik hard, ben ik te vinden in een museum of speel ik bordspelen.

Boo

Anne de Boo

Directeur

Boo

Vanaf 2011 ben ik als directeur betrokken bij CHS. Dit combineer ik met mijn functie van adjunct-directeur bij Vektis, waar ik sinds 1999 werk. De samenwerking tussen CHS en Vektis is ontstaan toen we in 2011 gezamenlijk de DOT Controle Module hebben ontwikkeld. Samen werken we aan optimalisatie en uitbouw van onze controleproducten die zorgverzekeraars en zorginstellingen helpen om zekerheid te krijgen over de rechtmatigheid en doelmatigheid van declaraties.

 

Ik ben getrouwd met Marika en samen hebben we 3 zoons. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het hardlopen. Ik ben mede-initiatiefnemer geweest van het Vektis-CHS team dat vanaf 2012 jaarlijks deelneemt aan de Roparun, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam.

Broos

Marloes Broos

Sectormanager

Broos

Even voorstellen: Mijn naam is Marloes Broos. In april 2016 ben ik aan de slag gegaan bij CHS als Productmanager GGZ. Sinds 1 januari 2017 in de rol van Sectormanager ben ik verantwoordelijk voor zorgsector GGZ. Onder mijn verantwoordelijkheid vallen de GGZ producten en diensten die CHS aanbiedt aan haar klanten, de dagelijkse leiding aan de GGZ Klantorganisatie, alsmede het inventariseren en mede vormgeven van eventuele nieuwe diensten en producten zowel binnen als buiten deze zorgsector.

 

Voordat ik in dienst kwam bij CHS was ik een jaar werkzaam als procescoördinator GGZ voor CZ waar ik ervaring heb opgedaan op het gebied van declaraties en controles en schakel was tussen verschillende team als Zorginkoop, Medische advies Groep, Juridische Zaken, Achterafcontroles en Functioneel beheer. Ik heb 6 jaar achtergrond in de hulpverlening waarin ik hoofdzakelijk als trainer, coach en hulpverlener heb gewerkt voor verschillende huisartsenpraktijken en een landelijke arbodienst. Ik ben doortastend in mijn werk, sta voor kwaliteit en communiceer graag op een persoonlijke wijze. Verder woon ik met veel plezier in Amsterdam en breng mijn vrije tijd graag door met vrienden, lekker eten, festivals, films, boeken, schrijven en reizen.

Caro

Niels Caro

Sectormanager

Caro

Sinds 2011 ben ik in dienst van CHS en vanaf 2017 in de rol van Sectormanager. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor alle diensten en producten binnen de MSZ, de gang van zaken binnen de Klantorganisatie en de doorontwikkeling van onze productportfolio.

 

In mijn vrije tijd poog ik regelmatig te fietsen en boeken te lezen.

Elbertse

Bart-Jan Elbertse

Business specialist

Elbertse

Op 1 juli 2012 ben ik bij CHS in dienst getreden en momenteel ben ik hier nog met veel plezier werkzaam in de functie van Business Specialist. Eerder heb ik bij het CIZ en Capgemini gewerkt en zo ervaring opgedaan in zowel de zorg als in de informatie technologie. Bij CHS kan ik deze werkervaring ideaal combineren.

 

Ik woon in Zeist met mijn vrouw en 2 kinderen en kan dus lekker op de fiets naar mijn werk. In mijn vrije tijd doe ik vele sporten waaronder mountainbiken en fitness.

Heus

Jeroen Heus

Financieel Manager

Heus

Sinds Oktober 2015 ben ik als financieel manager werkzaam bij CHS. Dit doe ik in combinatie met dezelfde functie bij Vektis in Zeist, waar ik sinds juli 2011 in dienst ben. Daarvoor heb ik meerdere financiële functies vervuld in de bouwwereld, bij de KNVB en in de accountancy.

 

Samen met mijn vriendin Anneke en dochter Silke woon ik in Maarssen. Meerdere keren per week probeer ik actief bezig te zijn met Taekwon-do en Korean Kickboxing. Daarnaast kan ik ook genieten van een avondje theater, gezelligheid met vrienden of gewoon lekker thuis op de bank met een serie op tv of goed boek.

Ieperen

Miranda van Ieperen

Operationeel medewerker

Ieperen

In 2012 ben ik begonnen bij de receptie van CHS en verzorgde ik de gehele facilitaire tak. Sinds 2016 ben ik onderdeel geworden van team GGZ om daar administratieve ondersteuning te verlenen. Voornamelijk heb ik me bezig gehouden met ondersteuning op het gebied van regelontwikkeling. Tevens is het facilitaire stuk nog steeds onderdeel van de werkzaamheden van de Operationeel Medewerker. De afwisseling maakt het werk erg leuk.

 

In mijn vrije tijd zet ik mij regelmatig in op de school van de kinderen als hulpmoeder. Zij zitten nog op de basisschool en sinds 3 jaar zit ik in de Ouderraad als penningmeester. Voor sporten maak ik tijd daarom loop ik met regelmaat een groepsles binnen op de sportschool.

Keijser

Bettie Keijser

Office manager

Keijser

Ik ben sinds oktober 2011 werkzaam bij CHS als Office manager. Binnen deze functie voer ik administratieve, coördinerende en organisatorische werkzaamheden uit voor de manager CHS. Tevens vallen HRM en Facilitaire zaken ook onder mijn verantwoordelijkheid.

 

Met veel plezier werkte ik al 30 jaar in “De Gezondheidszorg” in verschillende secretariële en HRM functies.

Klerk

Armin de Klerk

Business specialist

Klerk

In augustus 2011 ben ik gestart bij CHS als consultant op detacheerbasis vanuit Akkermans & Partners. Ik houd me onder andere bezig met de doorontwikkeling, implementatie en training van de DCM AOM® en DubDec® GGZ. Tevens adviseer ik op het gebied van controlevraagstukken binnen de DBC systematiek voor zowel de medisch specialistische zorg als de geestelijke gezondheidszorg.

 

Ik ben woonachtig in Utrecht en in mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met sporten, koken, stappen of een filmpje kijken. Daarnaast probeer ik eens in de zoveel tijd een mooie verre reis te maken waarbij ik graag duik, surf en fotografeer.

Lim

Han Toan Lim

Tester

Lim

Sinds januari 2016 ben ik in dienst van CHS getreden als tester. Hiervoor heb ik al testervaring opgedaan bij een huisartseninformatiesysteem. Sinds 1996 ben ik diverse systemen getest in o.a. de overheidssector en de financiële sector. Testen en zorg is een combinatie die mij bij CHS aanspreekt.

 

In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met mijn gezin. En ik maak graag tijd voor een spel (Kolonisten van Catan of Machi Koro) of jongleren. Verder lees ik graag over wat andere mensen hebben meegemaakt zoals Creativiy Inc. en Thinking Fast And Slow.

Pagina 1 van 2 pagina's  1 2 >