Ons team

Marcel Blok

Senior Softwareontwikkelaar

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de ICT. Ik ben gestart als ontwikkelaar, en al snel doorgegroeid naar technisch team lead. Later ben ik in diverse andere functies werkzaam geweest – van software architect tot business analist. Daarnaast ben ik ook vanaf 2003 bezig geweest met iteratief, en later vooral agile werken. Vanuit die achtergrond ben ik in 2014 aan het werk gegaan bij CHS als lead ontwikkelaar en scrum master.

 

In mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd met mijn gezin, en help ik vaak op de school van mijn zoontje. Daarnaast ben ik graag buiten bezig: wandelen, fietsen, kanoën, het maken van trektochten en geocaching. Daarnaast lees ik graag non-fictie, vooral op het gebied van natuur, wetenschap en IT. Ook ben ik actief op diverse forums binnen de agile en lean community. Als ik dan nog tijd over heb loop ik hard, ben ik te vinden in een museum of speel ik bordspelen.

Boo

Anne de Boo

Directeur

Boo

Vanaf 2011 ben ik als directeur betrokken bij CHS. Dit combineer ik met mijn functie van adjunct-directeur bij Vektis, waar ik sinds 1999 werk. De samenwerking tussen CHS en Vektis is ontstaan toen we in 2011 gezamenlijk de DOT Controle Module hebben ontwikkeld. Samen werken we aan optimalisatie en uitbouw van onze controleproducten die zorgverzekeraars en zorginstellingen helpen om zekerheid te krijgen over de rechtmatigheid en doelmatigheid van declaraties.

 

Ik ben getrouwd met Marika en samen hebben we 3 zoons. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het hardlopen. Ik ben mede-initiatiefnemer geweest van het Vektis-CHS team dat vanaf 2012 jaarlijks deelneemt aan de Roparun, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam.

Broos

Marloes Broos

Sectormanager

Broos

Even voorstellen: Mijn naam is Marloes Broos. In april 2016 ben ik aan de slag gegaan bij CHS als Productmanager GGZ. Sinds 1 januari 2017 in de rol van Sectormanager ben ik verantwoordelijk voor zorgsector GGZ. Onder mijn verantwoordelijkheid vallen de GGZ producten en diensten die CHS aanbiedt aan haar klanten, de dagelijkse leiding aan de GGZ Klantorganisatie, alsmede het inventariseren en mede vormgeven van eventuele nieuwe diensten en producten zowel binnen als buiten deze zorgsector.

 

Voordat ik in dienst kwam bij CHS was ik een jaar werkzaam als procescoördinator GGZ voor CZ waar ik ervaring heb opgedaan op het gebied van declaraties en controles en schakel was tussen verschillende team als Zorginkoop, Medische advies Groep, Juridische Zaken, Achterafcontroles en Functioneel beheer. Ik heb 6 jaar achtergrond in de hulpverlening waarin ik hoofdzakelijk als trainer, coach en hulpverlener heb gewerkt voor verschillende huisartsenpraktijken en een landelijke arbodienst. Ik ben doortastend in mijn werk, sta voor kwaliteit en communiceer graag op een persoonlijke wijze. Verder woon ik met veel plezier in Amsterdam en breng mijn vrije tijd graag door met vrienden, lekker eten, festivals, films, boeken, schrijven en reizen.

Caro

Niels Caro

Sectormanager

Caro

Sinds 2011 ben ik in dienst van CHS en vanaf 2017 in de rol van Sectormanager. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor alle diensten en producten binnen de MSZ, de gang van zaken binnen de Klantorganisatie en de doorontwikkeling van onze productportfolio.

 

In mijn vrije tijd poog ik regelmatig te fietsen en boeken te lezen.

Creton

Hesdy Creton

Business specialist

Creton

Als Business Specialist Geestelijke GezondheidsZorg ben ik verantwoordelijk voor de volgende activiteiten: Analyse van Nadere en Beleidsregels NZa en vertaling hiervan naar formele controleregels. Analyseren van de ontwikkelingen binnen de GGZ-productstructuur. Ondersteunen van klanten bij het analyseren van keuringsresultaten. Inventariseren van de informatie behoeften binnen de GGZ. Ontwikkelen van applicaties ten behoeve van het vaststellen van de rechtmatigheid van gedeclareerde DBC’s. Het ontwikkelen van applicaties ten behoeve van het benchmarking in de gezondheidszorg.

 

Voor mijn komst naar CHS heb ik ruime ervaring opgedaan in academische en algemene ziekenhuizen in functies op het gebied van management-informatie en bedrijfseconomische advisering.

Edelstein

Odette Edelstein

Operationeel medewerker

Edelstein

Sinds februari 2012 werkzaam bij CHS, na wat wisselingen nu in de rol Operationeel Medewerker. O.a. verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning en borging van de werkzaamheden binnen de Klantorganisatie. Hiervoor heb ik 5 jaar gewerkt bij een interactief mediabureau waar ik verschillende rollen heb vervuld.

 

In mijn vrije tijd sta ik lekker voor een groepje vrienden wat te koken. Uiteraard zie ik graag iets van de wereld en geniet dan ook een paar keer per jaar van een binnen- of buitenlandse reis. Maar rustig op de bank met een kopje thee/glaasje wijn en een goed boek doen het ook altijd goed.

Elbertse

Bart-Jan Elbertse

Business specialist

Elbertse

Op 1 juli 2012 ben ik bij CHS in dienst getreden en momenteel ben ik hier nog met veel plezier werkzaam in de functie van Business Specialist. Eerder heb ik bij het CIZ en Capgemini gewerkt en zo ervaring opgedaan in zowel de zorg als in de informatie technologie. Bij CHS kan ik deze werkervaring ideaal combineren.

 

Ik woon in Zeist met mijn vrouw en 2 kinderen en kan dus lekker op de fiets naar mijn werk. In mijn vrije tijd doe ik vele sporten waaronder mountainbiken en fitness.

Fokkenrood

Robin Fokkenrood

Junior Softwareontwikkelaar

Fokkenrood

Ik ben in maart 2016 begonnen bij CHS, gedetacheerd vanuit Sogyo. Daarvoor ben ik afgestudeerd als Scheikunde docent voordat ik besloot de boeg om te gooien en iets te gaan doen wat ik leuk vindt.

 

Mijn hobby’s zijn lezen, schrijven, puzzelen, gamen, stijldansen en programmeren. Ik zie mijn activiteiten dan ook grotendeels als hobbyen. Experimenteren en leren, daar gaat programmeren voor mij over. Dit kunnen doen samen met gezellige collega’s is wat CHS voor mij speciaal maakt.

Heus

Jeroen Heus

Financieel Manager

Heus

Sinds Oktober 2015 ben ik als financieel manager werkzaam bij CHS. Dit doe ik in combinatie met dezelfde functie bij Vektis in Zeist, waar ik sinds juli 2011 in dienst ben. Daarvoor heb ik meerdere financiële functies vervuld in de bouwwereld, bij de KNVB en in de accountancy.

 

Samen met mijn vriendin Anneke en dochter Silke woon ik in Maarssen. Meerdere keren per week probeer ik actief bezig te zijn met Taekwon-do en Korean Kickboxing. Daarnaast kan ik ook genieten van een avondje theater, gezelligheid met vrienden of gewoon lekker thuis op de bank met een serie op tv of goed boek.

Ieperen

Miranda van Ieperen

Operationeel medewerker

Ieperen

In 2012 ben ik begonnen bij de receptie van CHS en verzorgde ik de gehele facilitaire tak. Sinds 2016 ben ik onderdeel geworden van team GGZ om daar administratieve ondersteuning te verlenen. Voornamelijk heb ik me bezig gehouden met ondersteuning op het gebied van regelontwikkeling. Tevens is het facilitaire stuk nog steeds onderdeel van de werkzaamheden van de Operationeel Medewerker. De afwisseling maakt het werk erg leuk.

 

In mijn vrije tijd zet ik mij regelmatig in op de school van de kinderen als hulpmoeder. Zij zitten nog op de basisschool en sinds 3 jaar zit ik in de Ouderraad als penningmeester. Voor sporten maak ik tijd daarom loop ik met regelmaat een groepsles binnen op de sportschool.

Pagina 1 van 2 pagina's  1 2 >