Werken bij CHS

CHS is altijd op zoek naar talent!

CHS bv is een onafhankelijke IT-dienstverlener, die heeft bijgedragen aan een geheel nieuw expertise gebied. In 2007 opgericht, nu reeds marktleider. CHS voorziet zorginstellingen en zorgverzekeraars van bruikbare stuurinformatie met praktijkgerichte ICT oplossingen, met focus op DBC gerelateerde thema's. Een eigenhandig ontworpen methodiek, door zorgverzekeraars Nederland onlangs uitgeroepen tot de standaard, behandelt, controleert èn benchmarkt declaraties van 13 miljoen van de 16 miljoen zorgverzekerden.

 

Wij leveren software-instrumenten voor datacollectie, implementeren informatiesystemen op maat en adviseren over de toepassing in de praktijk. Onze oplossingen geven een optimaal inzicht in zowel kwalitatieve als kwantitatieve gegevens. CHS combineert marktkennis met een brede technologische blik. We doen dit samen met kennispartners en zusterondernemingen.

 

We werken met een klein, maar ambitieus team voor grote gerenommeerde opdrachtgevers. CHS is een organisatie met oog voor individuele capaciteiten en unieke behoeften.

 

CHS biedt een marktconform salaris, tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een pensioen - en prestatieregeling. Wij detacheren onze medewerkers niet en er zijn mogelijkheden om deels thuis of part - time te werken.

 

Maar misschien wel het belangrijkste:
We laten onze medewerkers vrij. We vallen je niet lastig met uitgebreide persoonlijke ontwikkelplannen en loopbaanbegeleiding. Je bent vrij je projecten/werk zelf vorm te geven. We doen werk dat we leuk vinden, geen standaard lopende band werk dus. Medewerkers van CHS krijgen de mogelijkheid zichzelf breed te ontwikkelen.

 

Een TMA talentenanalyse maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw B. Keijser, afdeling P&O.

 

Solliciteren?

Mocht je interesse hebben in een van de functies of wil je een open sollicitatie indienen neem dan contact met ons op.


Je kunt je sollicitatiebrief met CV sturen aan de afdeling P&O, t.a.v. mevrouw B. Keijser, directiesecretaresse / personeelsfunctionaris. Ons adres is CHS bv, Regulierenring 4, 3981 LB te Bunnik. Of stuur een mail naar P&O@chs.nl. Vergeet niet je CV toe te voegen aan je sollicitatie.