Quickscan

Wat is de temperatuur van uw DBC/DOT proces?

 

Vraagt u zich af:  

  • Of u voldoende in control bent op uw administratieve DBC-processen?
  • Hoe u problemen in de afhandeling van terugvorderingen van zorgverzekeraars handig kunt aanpakken?
  • Of uw mensen voldoende kennis in huis hebben om uw medisch specialisten goed te kunnen adviseren over registratie en declaratie vraagstukken?
  • Of u wel goed zicht hebt op de oorzaak van problemen zodat u niet alleen symptomen bestrijdt?

 

In dat geval kan CHS u helpen met een Quickscan. Met behulp van een Quickscan licht CHS uw gehele DOT en/of DBC proces door (Registratie, Validatie, Declaratie en nu Registreren Samenvatten Afleiden Declareren) of een specifiek deelproces hierbinnen. Resultaat is een helder overzicht van onze bevindingen en mogelijke oplossingsrichting(en).

De Quickscan helpt u een gefundeerde beslissing te nemen of u over moet gaan tot actie en in dat geval welke actie het meest passend is.

 

Afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw bedrijfsprocessen en de beschikbaarheid van betrokken kan in een periode van een ongeveer een week een helder en pragmatisch overzicht van onze bevindingen en verbetermogelijkheden worden opgeleverd. Desgewenst kan ook ondersteuning plaatsvinden in het realiseren van deze verbetermogelijkheden. Zie hiervoor tevens de informatie onder Procesoptimalisatie.

 

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!