Trainingen

CHS TRAININGSAANBOD

 

Onze trainingen maken u bekend en vaardig met één van onze producten, zodat de implementatie en het gebruik succesvol voor u zullen zijn. Door het volgen van de training verbetert de kwaliteit van het werken met één van onze producten. U raakt vertrouwd met de verschillende functionaliteiten van de applicatie, zodat u er optimaal gebruik van kan maken in de praktijk.


CHS biedt verschillende trainingen aan. De trainingen zijn afgestemd op de rol van de gebruiker van de applicatie binnen de organisatie. Iedere training omvat:
                   - theoretische stof;
                   - praktijkopdrachten;
                   - training ‘on the job’.

 

DCM VM2® User training (MSZ)

1 dagdeel ( Basis) en 1 dagdeel training on the job

 

Voor wie
Deze training is ontwikkeld voor medewerkers in ziekenhuizen die betrokken zijn bij het afhandelen van afgekeurde DBC’s of DOT zorgproducten.
Inhoud training
U maakt kennis met de belangrijkste functionaliteiten van de DCM VM2®. Aan de hand van opdrachten behandelen wij de verschillende functionaliteiten die nodig zijn om een controle af te handelen. U oefent bijvoorbeeld in een trainingsomgeving van de applicatie met testdata.
Vaardigheden
Na deze training is het voor de gebruikers mogelijk om een dataset ter controle aan te bieden aan de DCM VM2® en deze in de applicatie af te handelen.

 

DCM AOM®, DubDec® GGZ en PMC®

1 dagdeel ( Basis) en 1 dagdeel training on the job

 

Voor wie
Deze training is ontwikkeld voor medewerkers van zorgverzekeraars die betrokken zijn bij het afhandelen van afgekeurde DBC’s of DOT zorgproducten.
Inhoud training
U maakt kennis met de belangrijkste functionaliteiten van de DCM AOM® , DubDec® GGZ of PMC®. Aan de hand van opdrachten behandelen wij de verschillende functionaliteiten die nodig zijn om een controle af te handelen. U oefent bijvoorbeeld in een trainingsomgeving van de applicatie met testdata.
Vaardigheden
Na deze training is het voor de gebruikers mogelijk om een controle  in de applicatie af te handelen en reacties van de zorginstellingen vast te leggen.

 

TRAINING BIJ CHS
CHS beschikt over een trainingsruimte met computers en internetverbinding. Binnen een oefenomgeving van de applicatie wordt u getraind. Het begin van de training omvat theorie over de applicatie. Na het theoretische deel is het tijd om aan de hand van opdrachten  aan de slag te gaan met de applicatie. Na deze training volgt er nog een dagdeel training op locatie (werkplek van de gebruiker).

 

Het minimum aantal deelnemers voor deze trainingen is 2 en het maximum aantal deelnemers is 10.


TRAINING OP LOCATIE
Het maximum aantal deelnemers bij een training op locatie is 8. Wanneer er meer gebruikers zijn die deel willen nemen aan de training, kan dat bij CHS. Voor een training op locatie is er een geschikte ruimte voor de training nodig en een computer met internetverbinding voor iedere deelnemer.  De internetverbinding is nodig, zodat de deelnemer via het CHS portal kan oefenen met de applicatie.

 

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.


HERHALINGSTRAINING
CHS verzorgt periodiek een training voor (nieuwe) gebruikers van de DCM VM2® en DCM AOM®. Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.